Om Kontaktlinserna.se

Kontaktlinserna.se är en sida som innehåller artiklar och information om kontaktlinser, toriska linser och andra former av linser. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av leverantör av kontaktlinser

>> Kvalitetslinser hos Lensway.

Köpa linser på nätet


>>    Linser till kanonpriser - Snabbt, enkelt och billigt rakt hem i brevlådan

Köpa linser på nätet. Att bära kontakt linser är som regel väldigt mycket bekvämare och lättsammare än att bära glasögon. Fler och fler personer väljer att bära kontaktlinser som komplement till glasögonen och utbudet av kontakt linser på marknaden ökar stadigt. Att köpa sina linser på nätet blir allt mer populärt, då det vanligtvis är billigare och lättsammare än att uppsöka en optiker varje gång du behöver köpa nya kontakt linser.

Om du aldrig tidigare har använt linser, så bör du dock inte börja med att köpa dina linser på nätet. Även om du vet vilken styrka du har på glasögonen, så hjälper det inte långt. Först och främst har man inte samma styrka på sina kontakt linser och glasögon. För det andra måste man dessutom veta både sitt ögas baskurva och diameter innan man kan köpa kontakt linser på nätet. Detta är inget du kan ta reda på på egen hand, utan något som en optiker kan hjälpa till med. Bara för att du gör en synundersökning hos en optiker behöver du ju inte köpa dina linser från honom eller henne, utan kan lika gärna använda ditt recept för att köpa linser på nätet.

När du vet vilken typ av linser som passar just dig, är det dags att ge sig ut på internet i jakt på en billig återförsäljare. När man ska köpa sina linser på nätet kan det vara värt att jämföra ett antal linsföretag innan man köper linserna, då det kan variera relativt mycket mellan de olika företagen.

Det finns en uppsjö av återförsäljare att välja mellan om du har bestämt dig för att köpa linser på nätet. Att köpa linser på nätet kan första gången kännas lite otryggt, men använder du dig av de större företagen finns det ingen anledning till oro. Netlens.se är ett av de företag på nätet från vilka du kan köpa billiga linser. De har enbart en butik på nätet, vilket håller nere kostnader för till exempel lokalhyror och personal. Väljer du att köpa linser på nätet från Netlens kan du spara så mycket som 60 procent jämfört med att köpa dina linser från en optiker. Alla kontakt linser hos Netlens är orginallinser från kända märken och modeller som du också kan köpa hos optikerna.

Kontakt linser som populära Focus Dailies 90-pack kostar hos Netlens 376 kronor, medan om du ska köpa samma kontakt linser hos en optiker betalar 419 kronor. Om du väljer att köpa Purevision 6 pack via nätet och Netlens, sparar du ännu mer jämfört med att inte köpa samma kontaktlinser via nätet. Purevision kostar nämligen 300 kronor mer att köpa via en optiker som Synsam. Att köpa kontaktlinser via nätet kan alltså spara många 100 lappar om du söker lite.

Linslagret.se är en annan relativt ny butik på nätet som rekommenderas av flera. Här kan du köpa välkända märken på kontakt linser som exempelvis Biomedics 55 Evo, till ett så lågt pris som 165 kronor för sex stycken. Att använda kontakt linser köpta via Linslagret på nätet kan alltså innebära en månadskostnad på 55 kronor för dina kontakt linser!

Om du har bestämt dig för att köpa dina kontakt linser på nätet kan du alltså komma mycket billigt undan. Att köpa linser via nätet tar vanligtvis inte heller lång tid. Via ett beställningsformulär på företagens hemsidor fyller du raskt i dina uppgifter från optikerns recept och om du inte har några udda kontakt linser brukar det ta ett par dagar bara att få hem kontaktlinserna via posten. Om du köper dina kontakt linser från ett företag på nätet kan du också välja att få en påminnelse via email då det är dags att förnya din beställning.