Om Kontaktlinserna.se

Kontaktlinserna.se är en sida som innehåller artiklar och information om kontaktlinser, toriska linser och andra former av linser. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av leverantör av kontaktlinser

>> Kvalitetslinser hos Lensway.

Färgade kontaktlinser


>>    Linser till kanonpriser - Snabbt, enkelt och billigt rakt hem i brevlådan

Färgade kontaktlinser. Idag går det att göra allt mer med ett utseende som man inte är nöjd med. Smink, frisyrer, kläder och plastikoperationer: möjligheterna är oändliga! Att bära färgade kontaktlinser är ett annat sådant exempel på en enkel förändring som kan göra en del för helhetsintrycket. Vill du hellre ha bruna, gröna eller blå ögon justerar du detta enkelt med hjälp av just färgade kontaktlinser. För att använda färgade kontaktlinser behöver du inte heller ha något synfel, idag går det att köpa färgade kontaktlinser helt utan styrka.

För den som vill sticka ut lite i mängden finns det också ett stort utbud av färgade kontaktlinser med lite ovanligare färger. Vad sägs om lila ögon eller gula? Färgade kontaktlinser kommer också i andra skepnader, som med dollartecken, fyrklövrar eller kattliknande pupiller. Denna typ av färgade kontaktlinser lämpar sig dock inte för vardagsbruk, då synfältet ofta blir begränsat, men kan väl vara en rolig detalj för en maskeradfest eller liknande tillställning.

Precis som med övriga kontaktlinser kommer färgade kontaktlinser i en mängd olika varianter. Vill du kunna sova med dina färgade kontaktlinser, vill du byta kontaktlinser varje dag, månadsvis eller halvårsvis? Här är det bara att välja dina färgade kontaktlinser efter just dina behov och förutsättningar. Olika färgade kontaktlinser gör sig olika bra beroende på vilken din egentliga färg är. Här är det bäst att fråga företaget som du beställer din färgade kontaktlinser ifrån vilka färgade kontaktlinser som bör passa just dig.

Även om du inte har något synfel och vill köpa färgade kontaktlinser via internet, bör du uppsöka en optiker innan för att få ett recept. Trots att du har fullgod syn måste dina färgade kontaktlinser vara anpassade till både hur dina ögon är kupade och till vilken diameter du har på ögonen. Det är bara en optiker som kan hjälpa dig med detta och inget du på egen hand kan lista ut.

Det finns en uppsjö av företag som erbjuder färgade kontaktlinser. De billigaste färgade kontaktlinserna finner du, precis som det mesta annat billigt, på internet. Att köpa färgade kontaktlinser är som regel lite dyrare än att köpa icke färgade kontaktlinser. Men om man har lust att göra en enkel förändring av utseendet så är färgade kontaktlinser som sagt ett ganska billigt och framför allt skonsamt alternativ.

På Färgadelinser.com finner du billiga färgade kontaktlinser både med och utan styrka. Här hittar man välkända märken till låga priser och med en leveranstid på 2 till 3 arbetsdagar. Om du handlar färgade kontaktlinser för mer än 500 kronor bjuder dessutom företaget på frakten. På Färgadelinser finns också kontaktlinser av typen ”Crazy Linser”. Den här typen av färgade kontaktlinser har olika specialeffekter som gör att du får ”djävulsögon”, zebrarandiga ögon, blodröda eller svarta ögon.

Hos Lenstore.se finns också ett antal färgade kontaktlinser att välja mellan. Lenstore  erbjuder inga färgade kontaktlinser av typen ”crazy” utan satsar istället på mer moderata färgskillnader. Vid köp av fyra boxar färgade kontaktlinser får man gratis frakt och leveranstiden varierar mellan bara någon dag till två veckor, beroende på om just dina färgade kontaktlinser finns i lager eller inte.

Så länge du har fått ett recept från en optiker så är det alltså i stort sett helt utan nackdelar att bära färgade kontaktlinser. Men precis som med vanliga kontaktlinser handlar det om att sköta sina färgade kontaktlinser enligt anvisningarna på förpackningen, samt att inte överanvända dem. Växla gärna mellan dina färgade kontaktlinser och glasögon, så att ögonen får vila ibland och kan tillgodose sig tillräckligt med syre. Kom också ihåg att rengöra dina färgade kontaktlinser ofta och att inte sova med dem om de inte är kontaktlinser tillverkade just för detta.