Om Kontaktlinserna.se

Kontaktlinserna.se är en sida som innehåller artiklar och information om kontaktlinser, toriska linser och andra former av linser. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av leverantör av kontaktlinser

>> Kvalitetslinser hos Lensway.

Billiga linser


>>    Linser till kanonpriser - Snabbt, enkelt och billigt rakt hem i brevlådan

Billiga linser. Billiga kontakt linser blir allt lättare att hitta. I och med att linser har blivit så populärt bland glasögonbärare, växer mängden av företag som säljer billiga linser, konkurrensen ökar och priserna sjunker ännu mer på linser. Visserligen är glasögon som regel mer billiga att bära än linser, men visst kan det vara både bekvämt och roligt att använda kontaktlinser? Det går numera att hitta billiga linser i alla möjliga modeller och märken och de allra billigaste linserna finner man hos företag som enbart finns tillgängliga på nätet. Dessa företag kan erbjuda så billiga linser att få optiker kan konkurrera. Grunden till att företag etablerade på nätet kan vara så billiga är på grund av att de håller ner på lagerkostnader, samt kontors- och personalkostnader. På det viset kan man hitta så billiga linser att priset är närapå hälften som de hos din optiker.

Billiga linser betyder inte att du får linser av sämre kvalité. Märkena på billiga linser online är de samma märkena som du hittar i fysiska butiker. Men innan du börjar leta efter billiga linser på nätet, måste du kontakta din optiker för en synundersökning. Om du aldrig har burit linser tidigare, kan det kännas lockande att slå till hos någon av de billiga onlinebutikerna, men då bör du tänka om. Det är nämligen bara din optiker som kan prova ut ett par linser som passar just dina ögon. Även om du vet vilket synfel du har, måste du i tillägg få reda på den baskurva du ska ha på dina billiga linser, samt vilken diameter dina kontaktlinser ska ha. Själva ögonen ser olika ut från person till person och det är mycket viktigt att du hittar ett par billiga linser som du är säker på passar.

När du väl har fått ett kontaktlinsrecept från din optiker behöver du däremot inte köpa dina nya linser från honom eller henne. Bege dig istället ut på internet i jakt på ett par billiga linser som matchar ditt recept. Lensway är ett av de större och mer väletablerade företagen online som specialiserat sig på billiga linser och billiga tillbehöv som linsvätskor och etuier. Om du beställer fler än fyra askar med billiga linser från Lensway får du dessutom fri frakt. Leveranstiden hos de flesta onlineföretag som erbjuder billiga linser är dessutom som regel bara ett par dagar. Det tar alltså inte mycket längre tid att beställa billiga linser från nätet, än att köpa ett dyrare par hos din optiker.

Yourlenses är ett annat företag med biliga kontaktlinser som dessutom prismatchar sina linser. Detta innebär att du som kund alltid ska vara garanterad att få så billiga linser som möjligt. Hittar du samma billiga linser till ett lägre pris hos ett annat internetbaserat företag, garanterar Yourlenses att de matchar det priset. Hos Lensstore kan du också köpa billiga linser, linsvätskor, solglasögon och mycket mer. Det finns en uppsjö av olika företag som säljer billiga linser och de flesta gör som Yourlenses, det vill säga prismatchar sina billiga linser. Det betyder att det inte spelar någon större roll från vilket företag du köper dina billiga linser, då priser och villkor är i stort sett de samma. Därmed behöver du inte känna dig osäker på om du har fått det bästa priset.

Det kan ändå vara viktigt att köpa sina billiga linser från ett företag som har ett gott rykte och en välfungerande kundtjänst. Om något går snett känns det tryggt att veta att företaget som du har köpt dina billiga linser ifrån är seriösa och tar ansvar för sina kunder. Om du har frågor innan du köper dina billiga linser bör du alltid kontakta företagets kundtjänst.