Om Kontaktlinserna.se

Kontaktlinserna.se är en sida som innehåller artiklar och information om kontaktlinser, toriska linser och andra former av linser. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av leverantör av kontaktlinser

>> Kvalitetslinser hos Lensway.

Billiga kontaktlinser


>>    Linser till kanonpriser - Snabbt, enkelt och billigt rakt hem i brevlådan

Billiga kontaktlinser. Ju populärare något blir, desto mer pressas priserna på marknaden. Detta gäller också för kontaktlinser. Billiga kontaktlinser finns i mängder och de allra mest billiga kontaktlinserna finner man på internet. Optiker pressar naturligtvis också sina priser på kontaktlinser, men de flesta optiker med fysiska kontor kan än så länge inte konkurrera med de billiga kontaktlinser som man kan hitta online.

Att köpa billiga kontaktlinser på internet kräver dock att man har ett recept på kontaktlinser sedan tidigare. Billiga kontaktlinser kan verka lockande, men utan att ha gjort ett besök hos en optiker kan du inte veta vilka billiga kontaktlinser som passar just dig. Det är flera faktorer att ta ställning till när det gäller kontaktlinser: vilken är din baskurva? Vilken styrka ska du ha? Och vilken diameter passar just ditt öga? Bara en optiker kan hjälpa till med att besvara dessa frågor och ett besök hos en sådan är därför oundvikligt.

När du väl har fått en recept på kontaktlinser hos en optiker, kan du ge dig ut på nätet i jakt på billiga kontaktlinser. Det finns ett stort utbud av billiga kontaktlinser på nätet och det kan verkligen vara en djungel av priser och villkor att ta sig igenom. Som tur är finns en del bra jämförelsemotorer att använda sig av, som prisjakt.nu eller Compricer. Här skriver du in vilka billiga kontaktlinser som du är intresserad av och får raskt upp en översikt över de företag som erbjuder dessa, samt vilka billiga priser som gäller. Andra sidor på internet jobbar med att jämföra de billiga företagens service, garantivillkor och leveranstid och betygsätter dessa. Det kan vara bra att kolla upp också dessa sidor om det är första gången du ska beställa billiga kontaktlinser online.

Exempel på svenska företag som säljer billiga kontaktlinser är Lensway, Netlens, Lenses4you och Yourlenses. Alla dessa billiga företag är baserade online, varför de slipper kostnader som dyra lokalhyror, löner till optiker och annan personal och så vidare. Vanligtvis har de bara en kundservice som hjälper till med att besvara frågor.

Vanligtvis går det också fort att beställa billiga kontaktlinser på nätet. Du fyller enkelt i ett formulär där du anger dina styrkor, baskurvor och diametrar, samt hur många linser du vill ha. De billiga kontaktlinserna skickas sedan med post ofta dagen efter beställningen är mottagen och du kan därför få dina billiga kontaktlinser på bara några dagar. Ibland kan det dock dröja lite längre, så det är viktigt att du förnyar dina kontaktlinser i tid.

När du väl har hittat ett par billiga kontaktlinser som motsvarar ditt recept, bör du kolla upp var företaget sänder sina kontaktlinser ifrån. Ibland ser det ut som om du beställer av ett svenskt företag, när de i själva verket skickar sina kontaktlinser från USA eller något annat land utanför EU. Ett par billiga kontaktlinser kan på det sättet bli en mycket dyrare historia, då plötsligt tull och moms läggs på priset. För att undvika sådana obehagliga överraskningar bör man därför läsa igenom villkoren för de billiga kontaktlinserna innan man klickar på köpknappen.

Nästan alla kan använda kontaktlinser och med dagens allt mer aktiva liv kan kontaktlinser vara ett bra komplement till glasögon. Tidigare var det dyrt med kontaktlinser, men det blir som sagt ett allt större utbud av billiga kontaktlinser att välja mellan. Viktigt är dock att du köper dina billiga kontaktlinser från ett företag som har gott rykte och som du känner att du kan lita på. Betala hellre lite mer för dina kontaktlinser, än köp allt för billiga som du sedan inte är nöjd med. Se också till att de billiga kontaktlinserna har ett välkänt märke och gärna ett som du har sett hos vanliga optiker.